Брегалнички Портал

Вести од Брегалничкиот регион.

Видео: Доналд Трамп во фантастична изведба на песната Killing in the name од RATM

Пренеси го гласот

Доналд Трамп е познат по тоа што и покрај сите забелешки кои што неговите политички и бизнис противници можат да ги упатат на негова адреса, сепак никој не останува имун на неговиот шарм и појава. Неговото присуство само по себе е возбудливо (за некого скандалозно, за други прифатливо) но никој не останува рамнодушен на неговата харизма.

Секако како еден од поранешните претседатели на најмоќната држава во светот тој си оствари вое место во историјата на денешната цивилизација а тука ќе пренесеме само еден мал дел од неговата пособност со малку зборови да каже многу….

Јутјуерот Lars von Retriever е познат по неговите монтажи на говори на Трамп со позати светски песни, а се чини дека Killing in the name на Rage against the machine е онаа која удира директно во сетилата…

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com