БРЕГАЛНИЧКИ ПОРТАЛ

ИДЕНТИТЕТ НА РЕГИОНОТ

Запалени се делови од зградата на ЕУ во Брисел кои претходно беа потурени со 40 тона (говна) ѓубриво.

Пренеси го гласот

Запалени се делови од зградата на ЕУ во Брисел кои претходно беа потурени со 40 тона (говна) ѓубриво.

Полицијата е потисната до самиот влез и се брани со водени топови.

Креирано од:


Пренеси го гласот