Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

После 5 години власт во државата Претседателот на СДСМ со пропагандно видео порача дека допрва ќе го подобрува стандард на студентите

Пренеси го гласот

Премиерот и Претседател на СДСМ Димитар Ковачевски преку социјалните мрежи упати пропагандно видео во кое зборува за утврдување на потреби и наме за решавање на проблемите на студентите.

После цели 5 години откако СДСМ е на власт во државата Премиерот сега му текна дека треба допрва да ги утврдува потребите на студентите.

Ваква празна пропаганда е специфична за промашени поллитичари кои што поради неуспехот на нивните политики својата политичка тежина ја демонстрираат единствено преку пропаганда и прани пораки до граѓаните со надеж дека ќе се доберат барем до некој глас повеќе на наредните избори.

Креирано од:


Пренеси го гласот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com