Брегалнички Портал

Вести од Багалничкиот регион.

Градоначалник

Во понеделникот, градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов во Мултикултурниот центар даде отчет пред...
Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов заедно со советниците од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ...
Службите во општина Штип објавија распоред за одржување на средби на градоначалникот Иван Јорданов...
Вреботените во Јавното претпријатие “Камена Река” од Македонска Каменица со експресна реакција го санираа...